Mit jelent?

Lexica elettortenet-iras

A Lexica Kiadó arra felismerére jutott, hogy minden ember őriz értékeket, emlékeket, amit a családjával, gyermekeivel, unokáival szeretne megosztani. Számos régi fénykép, díj vagy kitüntetés lapulhat az otthoni fiókok mélyén, melyek mind-mind történetek hordozói, de ezek írásba foglalása és publikálása gyakran nehézségekbe ütközik. Kiadónk nagy gyakorlatot szerzett ezen akadályok legyőzésében és az immár kikövezett úton vezeti végig a megrendelőt.  Mi másnak örülne jobban a család fiatalabb generációja, mint a szülők, nagyszülők történeteinek, amelyre ők is méltán lehetnek büszkék? Az ember életének három fő korszaka van: az ifjúság, a felnőttkor és a “remekül nézel ki”. Gondoljunk szép korú kortársainkra, akik közül legtöbbjük élete ma már történelem. Eddig is túl sok minden merült már feledésbe és szakította meg történelmünk hosszú fonalát. Itt az ideje, hogy a fiatalságra hagyjuk bölcsességünket.

Tapasztalataink megosztása azonban nem korfüggő. A rendszerváltást követően felnőtt egy új generáció, akik engedelmeskedve az idők szavának, megérezték a változás szelét, önálló vállalkozók lettek, és hazai vagy akár nemzetközi sikereik rendkívüli eredményekhez vezettek. A sikerhez vezető, sokszor göröngyös út mai világunk fontos és méltán sokat feszegetett kérdése, ugyanakkor a felfokozott élettempó, az örök rohanás megakadályozza vállalkozóinkat abban, hogy az elért eredményeikhez vezető utat írásos formában dokumentálják és megosszák az utókorral. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a csomagok címszó alatt megtalálhatja különböző ajánlatainkat.

Élettörténet írás

Életrajzát könyv formájában ajándékozhatja szeretteinek! Ön csak elmeséli életét, mi megírjuk és egyedi tervezésű könyvben átadjuk!

Tudjon meg többet itt

Webshop

Vásárolja meg a kiadónk által forgalmazott könyveinket On-Line.

Webshopunk megtintése

Bejelentkezés