Ézsiás Erzsébet

1977-ben végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, ahol mai magyar drámából doktorált. Ezzel párhuzamosan elvégezte a MUOSZ Újságíró Iskolát.

A nyolcvanas évektől a kulturális sajtóban tevékenykedett, belső munkatársa volt a Film Színház Muzsikának, a Színháznak, az Annának, a Pesti Riportnak, a Nők Lapjának, valamint a Magyar Rádió Zenei Osztályának. Utolsó munkahelye a Magyar Millennium Kormánybiztosi Hivatala volt, ahol szintén zenével foglalkozott. 

Szépirodalmi könyvei mellett számos monográfiája jelent meg színészekről, énekesekről, írókról, tudósokról.

Bővebben...

Makovecz Virág

2001-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus egyetemen történelem-magyar szakon, majd a 2012-ben a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán televíziós újságíró-szerkesztő diplomát szerzett. Évekig korrektorként dolgozott, jelenleg a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár titkárságvezetője.

Silberer Vera

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett vegyész, majd fizikus diplomát, és doktorált. A kutatói évek után áttért az ismeretterjesztésre: tudományos újságíró, szerkesztő. Az utóbbi években írásai, fordításai a Természet Világában, a Magyar Kémikusok Lapjában, az OTKA Magazinban, a Vince, Typotex és Akadémiai Kiadónál jelentek meg. Hevesi Endre- és Akadémiai Újságírói díjas.

Élettörténet írás

Életrajzát könyv formájában ajándékozhatja szeretteinek! Ön csak elmeséli életét, mi megírjuk és egyedi tervezésű könyvben átadjuk!

Tudjon meg többet itt

Webshop

Vásárolja meg a kiadónk által forgalmazott könyveinket On-Line.

Webshopunk megtintése

Bejelentkezés